Devrekani Belediyesi ile Dış Paydaş Toplantısı

Meslek Yüksekokulumuzda Devrekani Belediye Başkanı ile 1 Kasım 2022 Salı günü dış paydaş toplantısı yapıldı. Toplantıya Devrekani Belediye Başkanı Engin ALYIKULAÇ, Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Hüseyin Serkan EROL, Devrekani İlçe Özel İdare Müdürü Kenan ÖZ’ü temsilen Hakan BADDAL, meslek yüksekokulumuz akademik ve idari personeli ile öğrenciler katıldı.

Belediye Başkanı ALTIKULAÇ, sohbet havasında yaptığı konuşma sırasında öğrencilerin belediyeden talep ve beklentilerini dinledi ve Meslek Yüksekokulumuza her konuda destek olacağını dile getirdi. Konuşmasının devamında ALTIKULAÇ, meslek yüksekokulumuzla ortak yürütülecek çalışmalara da değindi.

Programın sonunda Meslek Yüksekokul Müdürümüz katkıları dolayısıyla Belediye Başkanı ALTIKULAÇ, İlçe Özel Müdürü ÖZ’e plaketlerini; okulumuzdaki özverili çalışmaları ve çevre düzenlemesine verdikleri emekler nedeniyle Meslek Yüksekokulu idari personellerimize de teşekkür belgelerini takdim etti.

belediyedıspaydas1

belediyedıspaydas6