Meslek Yüksekokulumuz Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü, Medya ve İletişim Programı bünyesinde 3.Medya Söyleşileri etkinliği düzenledi. Etkinliğe Kastamonuspor medya sorumlusu ve spor spikeri Burak DEMİRTAŞ ile Fotografçı Yüksel Aydın ŞATIR katıldı.

Burak DEMİRTAŞ’ın kendini tanıtması ile başlayan söyleşi, DEMİRTAŞ’ın mesleki deneyimlerini katılımcılara aktarmasıyla devam etti. Konuşmalarında aktif olmanın ve çaba göstermenin önemini vurgulayan Burak DEMİRTAŞ, öğrencilere yol gösterici bilgileri verirken paylaştığı anektodlarla söyleşiyi renklendirdi. Burak DEMİRTAŞ, öğrencilerin sorularını cevaplayarak sözü diğer konuşmacı olan Yüksel Aydın ŞATIR’ a bırakt

Sözü devralan Şatır;  fotoğrafa merakının 10 yaşında başladığını belirterek, fotoğrafın sadece teknikten ibaret olmadığını, tekniğin yanı sıra emek ve sabır işi olduğunu vurguladı. ŞATIR, sunumunu çektiği fotoğraflardan hazırladığı fotoğraf gösterimi  ve öğrencilerin sorularına verdiği cevaplarla sonlandırdı.

Söyleşi, toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.