Meslek Yüksekokulumuzda ‘İş Arama Becerileri’ Semineri düzenlendi. 10 Ekim Perşembe günü 10:30’da Meslek Yüksekokulumuzun konferans salonunda gerçekleşen seminer, Kastamonu Çalışma ve İş Kurumu Şube Müdürü Ahmet ARSLAN ve kurum bünyesinde görev yapan Meslek ve Kariyer Danışmanları Okan  KÖSEOSMANOĞLU ile Feyza GİRİŞEN’in katılımlarıyla gerçekleşti.

Katılımın yoğun olduğu seminer, Ahmet ARSLAN’ın konuşmasıyla başladı. ARSLAN’ın ardından konuşmaya başlayan  KÖSEOSMANOĞLU, İŞKUR nedir, ne iş yapar, ne gibi faaliyetlere yer verir gibi soruları cevaplandırdıktan sonra, seminere katılan öğrencilere etkili bir özgeçmişin nasıl hazırlanması gerektiği, iş görüşmelerinde nelere dikkat edilmesi gerektiği hakkında detaylı bilgiler verdi.

Seminer öğrencilerin sorularının yanıtlanmasıyla sona erdi.