Diploma ve Geçici Mezuniyet Belgesi Almak İsteyen Öğrencilerimizin Dikkatine

2016-2017 Güz Dönemi ve öncesinde mezun olan tüm öğrencilerimizin diplomaları hazırlanmıştır.

Diploma Almak için Yapılması Gerekenler

Diplomasını almak isteyen Öğrencilerimizin, Geçici Mezuniyet belgesinin aslı ile birlikte şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir.

Vekalet yoluyla diplomasını almak isteyen öğrencilerimiz;

Mezun olan Öğrenci öncelikle Noter'den vekaletname vermelidir. Vekaletname verilen kişinin Geçici Mezuniyet Belgesi aslı ve Vekaletnamenin aslı ile birlikte Yüksekokulumuza bizzat başvurması gerekmektedir.

Geçici Mezuniyet Belgesi Almak için Yapılması Gerekenler

Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimizin Geçici Mezuniyet Belgelerini alabilmeleri için öncelikle öğrenci kimlik kartları ile birlikte başvuru yapması gerekmektedir.

Vekalet yoluyla geçici mezuniyet belgesi almak isteyen öğrencilerimiz;

Mezun olan Öğrenci öncelikle Noter'den vekaletname vermelidir. Vekaletname verilen kişinin öğrencinin kimlik kartı ile ve Vekaletnamenin aslı ile birlikte Yüksekokulumuza bizzat başvurması gerekmektedir.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.

NOT:

* Diploma ve Geçici Mezuniyet Belgesi almak için Devrekani Meslek Yüksekokulu’na gelmeden önce Meslek Yüksekokulumuz öğrenci işleri ile 0366 638 18 10 numaralı telefondan irtibata geçiniz.

Radyo Üniversite Devrekani