2017 Yılı Birim Faaliyet Raporu için tıklayınız

Adres Kastamonu Üniversitesi, Devrekani TOBB Meslek Yüksekokulu

Ahi Çelebi Mah. Yüksel Topkaroğlu Cad. No: 12

Devrekani / KASTAMONU

Kastamonu Üniversitesi, Devrekani TOBB Meslek Yüksekokulu 2011 yılında İnsan Kaynakları Yönetimi Programı ve 46 öğrenci ile eğitim öğretim hayatına başlamıştır. 2012 yılında, İnsan Kaynakları Yönetimi İkinci Öğretim programı da bünyesinde yer bulmuştur. Daha sonra ikinci öğretim programı kapatılsa da birinci öğretim programı aktif olarak eğitime devam etmektedir. Aynı yıl Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programının Normal ve İkinci Öğretim Programları da öğrenci almıştır. 2014 yılında ise Medya ve İletişim Programı açılmış ve okulumuz yeni öğrencilerini bünyesine almıştır.

İdealist, araştırmacı, öğrenmek isteyen, üst düzey yeteneklere sahip elemanlara duyulan ihtiyacı karşılamayı amaç edinen meslek yüksekokulumuz kendini sürekli olarak geliştirmeyi ve bu yöndeki çalışmalarını sürdürmeyi hedeflemektedir.

Mevcut Bölüm / Programlar:

İnsan Kaynakları Yönetimi

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı