Yerleşke Devrekani

Adres Kastamonu Üniversitesi, Devrekani TOBB Meslek Yüksekokulu

Ahi Çelebi Mah. Şehit Nihat Çentik Cad. No: 8

Devrekani / KASTAMONU

Kastamonu Üniversitesi, Devrekani TOBB Meslek Yüksekokulu 2011 yılında İnsan Kaynakları Yönetimi Programı ve 46 öğrenci ile eğitim öğretim hayatına başlamıştır. 2012 yılında Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programınına öğrenci alımı yapılmıştır. 2014 yılında Medya ve İletişim Programı açılmış ve okulumuz yeni öğrencilerini bünyesine almıştır. 2021 yılında ise Laborant ve Veteriner Sağlık Programı açılmıştır. 2021-2022 yılından itibaren Meslek Yüksekokulumuz Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı, Laborant ve Veteriner Sağlık Programı ile Eğitim ve Öğretim hayatına devam etmektedir.

İdealist, araştırmacı, öğrenmek isteyen, üst düzey yeteneklere sahip elemanlara duyulan ihtiyacı karşılamayı amaç edinen meslek yüksekokulumuz kendini sürekli olarak geliştirmeyi ve bu yöndeki çalışmalarını sürdürmeyi hedeflemektedir.

Mevcut Programlar:

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı